Logi sisse
Similar topics
Latest topics
» Ei saa simsi mängidaby CoolSannu Püh 23 Nov 2014 - 11:38
» Kirjanikud
by antz Laup 26 Juul 2014 - 4:47
» thesims3.com Kuidas teenida simpointe?
by antz Nelj 27 Juun 2013 - 16:45
» Väike taustauuring..
by silletska Reede 29 Märts 2013 - 11:47
» Kust leian...?
by antz Nelj 21 Märts 2013 - 4:13
» TS- avatarid UUED 09.12.12
by HANNAKAS Laup 9 Märts 2013 - 21:02
» Sada ja üks linki (+tuhat)
by kätiiii^ Esm 31 Dets 2012 - 12:47
» Pilte naissoost simmidest
by LiisuM6mmi Püh 30 Dets 2012 - 19:08
» TS- pildid
by TastySmile- Püh 30 Dets 2012 - 19:01
» Uuuudised & Uuuuendused
by Ossu Esm 24 Dets 2012 - 21:41
The Sims 3
+17
Muffin
ohitskaru
antz
johanna
Anette
kertzyeah!
stop .
Sandra
marleen^^
voldebiku
-Rubi-
Khiku: )
princess
m.
Mirjam
Ossu
tinnnnu
21 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: The Sims 3
ma pole leidnud, okei.. ma siis hakkan otsima, muud pole praegu teha 8x
voldebiku- Hüperliige
sorries, et TP, mul pole veel sims3 ära laadinud, aga kas the sims3's on ka ikka need tsbini vms kaustad, kuhu ma cracki panen jne? kui on ülde mingid kaustad, sest Kerlil nt pole ea games'i all the sims 3'e kausta O.O
voldebiku- Hüperliige
ma arvan täpselt samaSannukiizu kirjutas:Nõustun.MarsiBiku kirjutas:Liisbet kirjutas:ma ei ootagi enam sims 3-e, pigem võiks sims 2-le selle asemel uus lisa tulla.
Anette- Liige
Mirruu kirjutas:ma ei ootagi enam sims 3-e, pigem võiks sims 2-le selle asemel uus lisa tulla.
suht sama , aga nüüd on sims3 olemas , minul ka , ja olgem ausad , see on väga mõttetu , no offence. Sims 2 on tunduval parem , ja ootan uut lisapakki [ ei tea kas tuleb veel :/ ]
johanna- Vana liige
Kui tuleb, anna teistele ka teadaJOHHI . kirjutas: Sims 2 on tunduval parem , ja ootan uut lisapakki [ ei tea kas tuleb veel :/ ]
antz- Noor liige
stop . kirjutas:mulle meeldib sims 3 rohkem aga tean paljusid, kes minu arvamusega ei nõustu .
mina nõustun täielikult.
ohitskaru- Uus liige
ohitskaru kirjutas:stop . kirjutas:mulle meeldib sims 3 rohkem aga tean paljusid, kes minu arvamusega ei nõustu .
mina nõustun täielikult.
Pean ka nöustuma.
Ossu- Läbumoderaator
jepp sims 2 võiks lisasid tulla ja hullult veel!! Sims 2 oli liiiga noor, et surra. Pealegi oleks võinud olla nii, et sims 3 on kõik sims 2 lisaosad kokku- juba hind oli selline.
Muffin- Liige
mulle meeldib sims 3-mes see värvi ja mustri süsteem ning lihtne asjade paigutamine :p
Zoe- Liige
Nii..Mul on üks mure.No ma olen sims 3-e palju mänginud aga titte olen saanud ühe korra.Ja nüüd ma ei tea ,et imikul on räme põiekas ja ma ei tea kuidas ma sda ära saan.Sest ,et potipeale teda panna ei saa...
Tinskaja- Uus liige
ma ei tea, mulle ei meeldi the sims 3 nii palju. ei tea milline the sims 4 tuleb kunagi...
johanna- Vana liige
Tinskaja kirjutas:Nii..Mul on üks mure.No ma olen sims 3-e palju mänginud aga titte olen saanud ühe korra.Ja nüüd ma ei tea ,et imikul on räme põiekas ja ma ei tea kuidas ma sda ära saan.Sest ,et potipeale teda panna ei saa...
ootad, kuni ta püksi ära teeb ja siis vahetad mähked ära, nii peabki
birrukene- Uus liige
ma olin sellest hullult vaimustuses, et seal saab asju viltu panna , niiet ma panin terve magamistoa viltu D:
Külaline- Külaline
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2