Logi sisse
Similar topics
Latest topics
» Mis on saanud mängusolevatest peredest?by Charz. Yesterday at 20:21
» Küsimused seoses vikatimehega.
by Sandra Teis 8 Mai 2012 - 6:25
» Erak
by TastySmile- Püh 29 Apr 2012 - 14:41
» Jannu simsipildid ;)
by TastySmile- Laup 28 Apr 2012 - 18:31
» kkadyy tapeedid
by Triinufo Kolm 25 Apr 2012 - 17:32
» Riidekapid
by Pärtu Püh 22 Apr 2012 - 20:11
» JustLeaveMeAlone- Pildid
by TastySmile- Laup 21 Apr 2012 - 20:01
» biku simmid.
by TastySmile- Laup 21 Apr 2012 - 17:06
» Sandra vanad avatarid.
by TastySmile- Reede 20 Apr 2012 - 20:12
» Kerli avatarid|uuendus 23.12.2011
by Merit Teis 17 Apr 2012 - 19:13
merian
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share •
merian
Halaa!
Mina olen merian. Olen poolenisti simsi sõltuvuses. Elan Keilas.
Kui mul igav on, siis mängin simsi või nsma igavlen . Hetkel kogun raha uue simsi lisa ostmiseks. Käin ka koolis mis on nii igaw! Lemmik filme ega raamatuid pole kahjuks, millest rääkida. Enamus oma ajast viidan ma arvutis. Vahest ka disainid riideid. Hetkel kirjutan kokaraamatut. Seal sees on minu tehtud retseptid, nt- vahukook ja hapu porgandisalat. Ärge pange tähele kui mul äkki juhtub olema mõni kirjaviga, kuna ma kirjutan kiiresti ja vahest lähevad tähed sassi! Millalgi teen oma venna prutaga simsiõhtu
Räägin nüüd ka oma koerast ja hamstrist. Koer-Lotte. Hamster- Oblie. Lottele meeldib vaadata jalgpalli ja öösel poeb oma külma ninaga käe alla. Obliele meeldib puuri närida ja joosta. Lotte on 5a. ja Oblie saab 21 juuni 1 aastaseks
. Enam pole midagi rääkida! Kui küsimusi on küsige!
Muutsin nüüd seda teadet!
Kommenteerige palju! mulle hakkas se meeldima

Mina olen merian. Olen poolenisti simsi sõltuvuses. Elan Keilas.
Kui mul igav on, siis mängin simsi või nsma igavlen . Hetkel kogun raha uue simsi lisa ostmiseks. Käin ka koolis mis on nii igaw! Lemmik filme ega raamatuid pole kahjuks, millest rääkida. Enamus oma ajast viidan ma arvutis. Vahest ka disainid riideid. Hetkel kirjutan kokaraamatut. Seal sees on minu tehtud retseptid, nt- vahukook ja hapu porgandisalat. Ärge pange tähele kui mul äkki juhtub olema mõni kirjaviga, kuna ma kirjutan kiiresti ja vahest lähevad tähed sassi! Millalgi teen oma venna prutaga simsiõhtu
Räägin nüüd ka oma koerast ja hamstrist. Koer-Lotte. Hamster- Oblie. Lottele meeldib vaadata jalgpalli ja öösel poeb oma külma ninaga käe alla. Obliele meeldib puuri närida ja joosta. Lotte on 5a. ja Oblie saab 21 juuni 1 aastaseks
. Enam pole midagi rääkida! Kui küsimusi on küsige!Muutsin nüüd seda teadet!
Kommenteerige palju! mulle hakkas se meeldima

Viimati muutis seda merian (Teis 15 Märts 2011 - 20:13). Kokku muudetud 2 korda
Külaline- Külaline
Re: merian
Kui vana sa oled?
Muidu tere tulemast ja ole ikka aktiivne siis!
Ärge väga palju kommige-mida asja?
Muidu tere tulemast ja ole ikka aktiivne siis!Ärge väga palju kommige-mida asja?

CupCake- Vana liige

Külaline- Külaline
tere, mis mõttes ei viitsi väga kommida ? ei pruugi kohe vastata ? ... tundud laiskvorst (heasmõttes)
Külaline- Külaline
Miks sa oma vanust muutsid(kas aastaarv läks sassi)? Minu arust oli seal ennem mingi 95 või nii 

CupCake- Vana liige

Mhm, sa vist nii sõltuvuses, kuna simsis saab koodiga või nii .. nooreneda, siis otsustasid ka nooreneda jah ? Natuke kahtlane tundud..
Külaline- Külaline
hahah........ miks ma huvitav kahtalane tundun??
ja CupCake jah aastaarv läks sassi kogemata
.
Ma võibolla ültse lahkun siit...
ja CupCake jah aastaarv läks sassi kogemata
.Ma võibolla ültse lahkun siit...
Külaline- Külaline
helen. kirjutas:Mhm, sa vist nii sõltuvuses, kuna simsis saab koodiga või nii .. nooreneda, siis otsustasid ka nooreneda jah ? Natuke kahtlane tundud..
lol päris absurdne jutt sul xD
tere.......või siis head aega xd

voldebiku- Hüperliige

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1