Logi sisse
Similar topics
Latest topics
» Mis on saanud mängusolevatest peredest?by Charz. Yesterday at 20:21
» Küsimused seoses vikatimehega.
by Sandra Teis 8 Mai 2012 - 6:25
» Erak
by TastySmile- Püh 29 Apr 2012 - 14:41
» Jannu simsipildid ;)
by TastySmile- Laup 28 Apr 2012 - 18:31
» kkadyy tapeedid
by Triinufo Kolm 25 Apr 2012 - 17:32
» Riidekapid
by Pärtu Püh 22 Apr 2012 - 20:11
» JustLeaveMeAlone- Pildid
by TastySmile- Laup 21 Apr 2012 - 20:01
» biku simmid.
by TastySmile- Laup 21 Apr 2012 - 17:06
» Sandra vanad avatarid.
by TastySmile- Reede 20 Apr 2012 - 20:12
» Kerli avatarid|uuendus 23.12.2011
by Merit Teis 17 Apr 2012 - 19:13
Karuhanna (j2lle uus )
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share •
Karuhanna (j2lle uus )
Tsau , Tsau
Teen jälle uue !
Te vist teate neid postitusi , "kust saada meeste ja naiste soenguid "(feil ) neid imelike oli veel
. Ma ei saa aru kuidas ma sain nii haigeid asju postitada . nüüd olen igastahes targem ja normaalsem. Teen siis sellepärast uue , et ma paistan praegu niiii haige välja
loodan et saate minust aru !
Tutvustus siis : Et olen siis 12 aastat vana.Te võite mind kutsuda Dinnuks .Päris nimi on Hanna-Kristiina. mul on sinakad silmad ja õlgadeni juuksed. olen suhteliselt lühike oma vanuse kohta , kõigest 152 cm . Mu lemmik toit on ahju saiad juustuga , mmm...nii head. Lemmik loom on koer , endalgi Saksa lambakoer olemas , kiisu on ka!Mu hobiks on ujumine. Meeldib joonistada , muusikat kuulata ja sport meeldib ka . Ma ei salli kui mu tuba sassis on , teen siis kohe korda ja veel pesen alati oma järelt nõud ära. Lemmik lauljaks on Justin Bieber , olen tohutult suur fänn. Raamatuid loen ka ,Septembris kuus lugesin , Videviku ja alustasin mõni päev tagasi raamatuga "Viimane valge sulg" . Elan Tallinna lähedal( No , mitte väga lähedal) , käin väikses koolis , mul on palju sõpru ja üks tõeliselt suur viha vaenlane ,.. Käin 6. klassis . Tegelikult mulle meeldib see kool. . Mul on kaks venda. Elan majas , on veel saaremaal suvila , kus käime suvel jõhkralt palju !
Praegu ei oska midagi rohkemat lisada.
Loodan , et saate aru et ei ole enam selline väike imelik , kes teeb hulle küsimusi.

Teen jälle uue !
Te vist teate neid postitusi , "kust saada meeste ja naiste soenguid "(feil ) neid imelike oli veel
. Ma ei saa aru kuidas ma sain nii haigeid asju postitada . nüüd olen igastahes targem ja normaalsem. Teen siis sellepärast uue , et ma paistan praegu niiii haige välja
loodan et saate minust aru !Tutvustus siis : Et olen siis 12 aastat vana.Te võite mind kutsuda Dinnuks .Päris nimi on Hanna-Kristiina. mul on sinakad silmad ja õlgadeni juuksed. olen suhteliselt lühike oma vanuse kohta , kõigest 152 cm . Mu lemmik toit on ahju saiad juustuga , mmm...nii head. Lemmik loom on koer , endalgi Saksa lambakoer olemas , kiisu on ka!Mu hobiks on ujumine. Meeldib joonistada , muusikat kuulata ja sport meeldib ka . Ma ei salli kui mu tuba sassis on , teen siis kohe korda ja veel pesen alati oma järelt nõud ära. Lemmik lauljaks on Justin Bieber , olen tohutult suur fänn. Raamatuid loen ka ,Septembris kuus lugesin , Videviku ja alustasin mõni päev tagasi raamatuga "Viimane valge sulg" . Elan Tallinna lähedal( No , mitte väga lähedal) , käin väikses koolis , mul on palju sõpru ja üks tõeliselt suur viha vaenlane ,.. Käin 6. klassis . Tegelikult mulle meeldib see kool. . Mul on kaks venda. Elan majas , on veel saaremaal suvila , kus käime suvel jõhkralt palju !
Praegu ei oska midagi rohkemat lisada.
Loodan , et saate aru et ei ole enam selline väike imelik , kes teeb hulle küsimusi.

Viimati muutis seda karuhanna (Laup 9 Apr 2011 - 16:18). Kokku muudetud 2 korda

Hanna;*- Liige

Re: Karuhanna (j2lle uus )
Justin on tore ja andekas poiss. :]
Tundud mulle väga toredana! Hea jutt, ainult kirjastiil natuke häirib, aga eks igalühel oma. (:
Tundud mulle väga toredana! Hea jutt, ainult kirjastiil natuke häirib, aga eks igalühel oma. (:

iHeartGlambert- Hea liige

Re: Karuhanna (j2lle uus )
iHeartGlambert kirjutas:Justin on tore ja andekas poiss. :]

johanna- Vana liige

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1